Temná 2

Temná 2

Čekáš
a přec se nedostává...
Hledáš
jak zvíře úlovek
Tak prosíš a připadáš si jako kráva..
Dej bože zažít středověk..

Čekáš
a čekat budeš stále.
V chtíči utápíš se sama
Máš vybráno..
Pravého to krále..
Byť miluješ satana ..

Čekej
stačilo by napsat
vydrž a zatím si žij..
Až mě potkáš,
pak tě budu laskat..
V temnosti z
hrdla krve pij...
Autor Liduška, 21.02.2019
Přečteno 218x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na hranici lidské mystiky a smyslného temna.

22.02.2019 00:49:43 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí