Sentiment

Sentiment

Sentiment

„Ahoj mami
rád tě vidím
dlouho jsme se neviděli
Jak se vlastně máš?
tak já zas jdu

no přece do hospody
nepřijel jsem domů, abych tady byl střízlivej“

ožrat se
a pak ráno
z nostalgie projíždět starý fotky
na facebookových profilech
kamarádů

Ty vole, ten byl hubenej.

Tady se ještě smál.

A asi nebyl tak v hajzlu.

Proč na těch fotkách vypadaj všichni tak spokojeně?

Bože, ty komentáře.

Tohle měl vážně na profilovce!

Kdo si dá na úvodní fotku modelku?

Byli jsme to ale dementi.

Krásný léta.

když se víc zamyslím
tak vlastně ne až tak moc

vím, že to tenkrát
suckovalo dicky
snad ještě víc
než teď

Tak proč
když si je prohlížím
mám na ksichtě
ten přiblblej šťasnej úsměv?
a v hlavě pocit, že tenkrát bylo líp
než je teď

vlastnost mozku
mazat špatný vzpomínky
abychom se neutopili v depkách
je občas pěkně kontraproduktivní
Autor Dadan, 26.02.2019
Přečteno 219x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Kapka, Now, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi by to stejně fungovalo s fotkami z minula. Jsme pro moře sentimentu dobré lodě. Moc dobře vystavěné. Mozek neoklameš..:)

27.02.2019 00:57:35 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí