Zrádná láska

Zrádná láska

On:

Jsi líbezna píseň

co zní mi v uších 

jsi skřítek co v srdci mém 

kladívkem buší 

jsi nádhervánek co hladí mě 

každičkou hláskou

jsi nádherná princezna 

skrytá pod maskou 


Ona :

a tys jako moskyt 

Co nedá mi spáti 

povodeň co stromy

z kořenů vyvrátí 

nech mě jít dýchati 

z plnýc plic 

dej mi pokoj 

a jdi pryč


On :

ó tvá spanilá zloba 

mou duši laská 

jsi moje všechno 

jsi moje láska 

vem si mě drahá

buď moji paní 

krásnou jak noc 

krasnou jak svítání 



když jeho slova uslyšela 

zděšená byla 

a z okna blízkého 

vyskočila 

Autor Schedir, 27.02.2019
Přečteno 196x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí