♥~Něco mi namaluj

♥~Něco mi namaluj

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

~~~~~~
~~
Něco mi namaluj 
a jen tak
třeba prstem na moje nahá záda
já se budu smát
ty víš že taky jenom tak
a můžeš i trochu níž můj milý malovat
nepřestávej,to ty děláš rád
a ještě se mne zeptáš
hádej co to je?
Já se ale celá kroutím
/asi tě zarmoutím/
z tebe lásko žádný národní umělec
nikdy nebude.
A pak ti já napíšu prstem psaní
/tak jako v dětství mi táta psával na záda/
tak to píšu tobě,víš,mám tě ráda…
☺♥☺
„Milý strýčku,tečka,
posílám ti křečka,tečka
ten křeček strašně škrábe,kouše a lechtá
pozor ať tě neulechtá“.

A teď se spolu chechtáme tak jako nikdy dřív
že ťukají na stěnu i naši sousedé
chtějí mít už ticho a klid
asi nefandí umění
to však lásku nezmění.
Tak vlezeme si honem pod peřinu
usneme snad za vteřinu
a to co se mi potom zdálo?
Chápete,
to by za napsání stálo…
Snad někdy jindy
teď né

~~~~~~~~
Autor Květka Š., 28.02.2019
Přečteno 199x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí