Nejsem asketa

Nejsem asketa

Anotace: Nejsem žádný asketa...

 

Nejsem žádný asketa
saju nektar života,
piju plnými doušky
já kašlu na ubrousky,
koušu, hltám , polykám
do dna si vše vychutnám,
život žiju právě dnes
na dny příští sere pes,
když už jsem se narodil
no tak koukám abych byl.
 
Nejsem žádný asketa
užívám si života,
po mně popel nicota
prožitých dnů potopa,
to si říkám každý den
nežli budu odpojen,
od života od many
než přijde host nezvaný,
černá holka zubatá
řekne sbal si fidlátka.
 
Nejsem žádný asketa
užívám si života,
já beru dny tak jak jdou
ať se slunko střídá s tmou,
někdy dobrý někdy zlí
já svůj osud nezměním,
až přijde den poslední
nenajdou mě v posteli,
budu běhat po kopcích
hledět slunci do očí.
Autor milda0043, 05.03.2019
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, Donne, Frr, yarek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí