Narozeniny

Narozeniny

Anotace: Přeji ti všenej, za to že dala jsi mi šanci prožít sen

Na svět jsi přišla tento den
aniž bys tušila co je toho důvodem
Kolikrát jsi už tento den znovu prožila
mít méně překážek jsi se vždy snažila.
Je to jen číslo nedůležité nestálé a otravné
To co se nepočítá ani neměří
je důležitější a neváží víc než pápěří
Rozdávat radost, lásku a plnit sny
to je důvod bytí a přesně to jsi ty
Autor petrzal, 09.03.2019
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí