Telefonní číslo

Telefonní číslo

Pamatuju si naše seznámení
Které proběhlo v barovém opojení tak
Jak to dokáže jen pár panáků
Kapky alkoholu spadlé na leštěné dřevo i bradu
Utřenou hřbetem ruky

Pamatuju si
Jak ses postavil vedle s drzým pohledem v očích
Řekla jsem
Že vypadáš jako někdo
Kdo by si měl dát okamžitý odchod
Což tě jen utvrdilo zůstat
Vynutit si mou pozornost
A chtít moje telefonní číslo

Jsem totiž všechno
V co můžeš doufat
A nemůžeš mít
Nadlouho

Spolu se mnou musíš přijmout ego a sebevědomí
Kamarády
Příběhy
Báje i pověsti
Nenávist
Pýchu bez předsudků
Příchody a odchody bez hodinek na zápěstí

Časem se vytratili všichni
Zůstalo jen pálení v hrdle
Chuť kouře
A dva zářivě modré body
Vpalující cejch
Náklonnosti
Trvající až do konce jízdy nočních tramvají
Autor její alter ego, 09.03.2019
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Urban, Lioness, CoT, Polux Troy, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsané

12.03.2019 03:15:46 | Lioness

Je to hezké .. představuji si tohle dílko recitované v podkresu nějaké coutry hudby :), ale není to báseň ...

09.03.2019 17:19:24 | Polux Troy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí