♥~Déšť vodu na kapky dělí

♥~Déšť vodu na kapky dělí

Anotace: ________(*o*)________

~~~~~~~~

Déšť vodu na kapky dělí
ve všední dny v sobotu i v neděli
vítr si bude do kapek foukat
do našich oken pak zvědavě koukat
a co já,co já
popasu na nebi beránky
poprosím slunce...ať zabarví červánky
a ať dává do květů trochu zlata
a petrklíče otevřou jaru vrata
a rozkvete déšť ten zlatý...ten meprší
a všichni broučci radostně poskočí

a já,co já...povídá jarní den
ano,já už vím
odkvetlé květy posbírám
a pak je ráda zpátky přišívám
pomalu osladím první třešně i jahody
a potom učešu to rákosí u vody
večer,po paprsku měsíce
nebojte,já už nekoukám do vaší ložnice
jen dětem pohádku pošeptám
možná se jenom zdám.

A tak si pak uteče každý jarní den.
Přeji krásný všem.

~~~~~*~
Autor Květka Š., 10.03.2019
Přečteno 190x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Frr, Malá mořská víla, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí