Musím zvládnout

Musím zvládnout

Ležím v křeči
Slzy roním
Nevím však, kdy se od zlozvyků odkloním.
Až ten čas nastane, snad budu mít rozum
Bude to jako po dlouhé době nabrousit kosu
Věřím však že to stále dokážu
A všem co se mi smějí to dokážu.
Autor Škrobík, 11.03.2019
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí