♥~Něco namaluji

♥~Něco namaluji

Anotace: ---***---***---

- - - -
Maluji na plátno
..co se mi líbí.. 
...oblohu,slunce a řeku a les...
Mrak co se k slunci
..trochu přiblíží.. 
...a taky chaloupku a u ní pes...

Malíř? Ne,nejsem
..obraz se nedaří.. 
...nad komín chaloupky udělám dým... 
Máma tam na plotně
..oběd navaří.. 
...co bude dobrého? Tak to nevím...

Milence posadím
..pod velkou jabloní.. 
...květy však na stromě už nejsou...
Malinká jablíčka
..teď z listí koukají.. 
...tak trochu ve větru se třesou...

Můj obraz nechce
..dnes galerie žádná.. 
...on vlastně obrazem ani není...
Múza mi mé dílo
..do slov proměnila.. 
...a já mám obraz jen v básnění...
---
Maluji slovíčka
maluji ráda
..ráda bych.. 
...i hory,lesy malovala...
---

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jako z pohádky 

Autor Květka Š., 12.03.2019
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí