Zrcadlo

Zrcadlo

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je v zemi zdejší
ze všech potvor nejpoctivější ?
Ona není hvězda
to vám někdo lhal.
Jen žije v co věří
pevnost uprostřed skal.
Ztracená bohyně
opíjející se emocemi.
Klopýtavé tango z ďáblem
ano peklo jen a zemi.
Amazonka
romantiku dohání krajkovým prádlem.
Podzimní holka
ráda mazlí se s hadem.
Byla v pekle a je zpátky
může vám ukázat lístek.
Karma nikdy nelže
nakonec pošle účet.
Ona nekráčí s bohem
chce si užít.
Tancuje s ďáblem
v krajině za zrcadlem
tam musí svá tajemství střežit.
Autor Polux Troy, 15.03.2019
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí