Netušivá

Netušivá

Anotace: ...

Je mi líto, že to nevíš,
Jak se mi stýská,
Chci tě vidět
Ještě jednou
A pak tisíckrát.

Ne vždy mé cesty
Milé byly
A ne vždycky byly tvé
A pak jsme šli kus
Po stejné.

Pojďme v ní dál
I když mlčím
Říct se to bojím, víš,
Protože netuším,
Co cítíš...
Autor Aaliyan, 16.03.2019
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: SimonaKarlova, Polux Troy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí