♥~Ach ti pulci

♥~Ach ti pulci

Anotace: ~~~~~~~~

~Ach ti pulci~

~~~~~~~~

Malí pulci z vodní tůňky
ti dělají žbluňky,žbluňky
až je vodník okřikne...
to už stačí...jémine...
ti pulci pořád dovádí
nic jiného je nebaví.
A vodní víly radí
tak je zavři do hrnečku
hastrmánku
snad dají pokoj
na chvilenku.

Jak myslíte moje víly
už aby z nich žáby byly
víly však už pomoc mají
vodníkovi ji šeptají.
Pulce dáme do konvičky
odneseme je do říčky.
voda v říčce tiše šplouchá
že pulce odplaví 
až do rybníka.

Tam ať si dovádí
žáby rybníku nevadí
kuňky,kuňky,kuňky
konečně má vodník 
ticho u své tůňky…
Ale jenom malou chvíli
la,la,la 
do zpěvu se dají víly.

~~~~~~~

Autor Květka Š., 16.03.2019
Přečteno 198x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr, yarek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí