Blázen

Blázen

Anotace: Jsem blázen a jsem bláznem rád!

Blázen

Po prostředku cesty chodím
a kudy chodím, samé nesmysly plodím,
sbírám překlepy a lidské chyby,
hledám jejich důsledky a příčiny.

Je to všechno hned jasné rázem.
Já nejsem normální! Já jsem blázen.
Tohle přece omlouvá mé chování.
Jsem člověk načisto zdegenerovaný.

Zkazila mě tahle zem,
zkazilo mě ticho noci a příliš jasný den,
zkazil mě pohled na všechno živé
ale hlavně pohled na to, co po smrti z života zbyde.

Nemějte strach vážení,
tahle má vada se obejde bez léčení.
Způsobuji rozruch kam jen se hnu,
dbám však příkazů a zákonů.

Jsem obraz veškeré lidské blbosti,
v blbostním vědění mám neomezené znalosti.
Chcete li se bláznem stát,
tak mě stačí jen vyhledat.

Bláznovství vám pomůže od všech strastí,
konečně se zbavíte lidské závisti a zášti.
Protože blázna všichni ignorují nebo se mu smějí,
šťastnější člověk než je blázen na světě prostě není.
Autor Desktop_men, 27.02.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí