Brutal

Brutal

Anotace: Na téma rasismus

Brutal

Včera viděl jsem na naší ulici,
jak do cikána kopou nějací chlapíci.
Na hlavě a zřejmě i v ní neměli nic,
nadávali cikánům a křičeli u plných plic:

Ty hnusný černý cikáne,
my tě vůbec rádi nemáme.
Odstěhuj se pryč, z naší republiky,
nejlépe třeba, někam do Afriky.

Podivný obrázek o světě teď mám,
myslel jsem, že svět už trochu znám.
Cikání, muslimové, nebo židé,
vždyť jsem přece všichni lidé.

Když bůh stvořil lidské rasy,
tak měl zřejmě důvod asi.
Když lidi s jinou barvou pleti utlačujeme,
tak vlastně dílo boha znevažujeme.
Autor Desktop_men, 27.02.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí