Neexistujcí kompromis

Neexistujcí kompromis

Anotace: ...

Nezvučný melodií slov vykresluji hlučný beat
pianista je mrtvý, nechte ho být 
stává se zvyk, že nosíme výraz s cedulkou nerušit


substitučních myšlenek námětů nosíme totiž víc
víc jak vzkazů na stole od tupých dýk
rýhou ve stolu se chceme vznášet výš
a zároveň tak trochu zpustošit
zde existuje - neexistující kompromis
tak pokládáme sluchátka na uši
pro dobro básníků prosím
prosím nerušit...

Autor Adminak, 18.03.2019
Přečteno 217x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Now, Frr, Polux Troy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera...

18.03.2019 20:24:51 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí