Říkej si co chceš...

Říkej si co chceš...

Anotace: ...

 

 

Říkej si co chceš

ale když peníze dojdou

není na co čekat

je čas jít zas dál…

 

Zůstaneme

to ale nesmíš říkat…

Moc dobře víš, že nechci vracet se zpět

nech už minulost, ať odpluje

 jako mraky

však to sama znáš

dvakrát

nevstoupíš do stejný řeky

 

Jdeme

jdeme pořád dál…

černou nocí

letním dnem

a když přijde bouřka

skrz déšť si prorážíme cestu

musíme vydržet

bez ohledu na blesky

co nás svojí mocnu rukou

srážejí na holou zem…

 

I když naše duše jsou zmačkané, jak kousky papíru

co někdo zahodil do koše…

možná

přesto

kdyby je někdo vyndal a rozbalil

on by pak četl… že

jsem tu pro tebe

jseš tu pro mě

že jsme tu pro sebe…

 

Naše láska

náhodné vesmírné spojení

jako nekonečný zdroj

pohání naše těla

na cestě za naším snem

Tak jdem

pořád dál a dál

černou nocí

i letním dnem…

Autor Timy1123, 19.03.2019
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí