Naděje? Ne..

Naděje? Ne..

Občas bych si přál být sociopat, někdy je to snazší. Nevnímáš kecy ostatních lopat, emoce jsou ti dražší. Ležím a zírám do stropu, kolikrát i nevnímám. Doufám, že jednoho dne budu v topu, se zklamáním se probírám. Moje tvorba se odvíjí od tebe, a ty to moc dobře víš. Vlastně mi nikdy nešlo o sebe, pokaždé spadnu o něco níž. Nezvládám věci života ani do zrcadla se nekouknu. Lidi mají za kokota, ale moji story nezvládnu. Trpěl jsem už dost, chci mít konečně už klid. Propadne se podemnou most? Nebo budu muset dal žít?...
Autor Koubic, 22.03.2019
Přečteno 187x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí