Zmizela múza

Zmizela múza

Anotace: Zmizela múza, kde jen je...

Zmizela múza, kde jen je

zmizela jako naděje,

ztratil jsem chuť do života

bezradně se kolem motám.

 

I přesto že hodně mluvím

nikdo z vás mi nerozumí,

v hlavě mám zmatek a strach

blíží se můj duševní krach?

 

Ani  básně mi nejdou psát

múza je pryč, asi šla spát,

snad si všecko příliš beru

snad se z toho neposeru.

 

Že hlava bolí každý den

zvolna se rozplývá můj sen,

zmizela múza, kde jen je

zmizela jako naděje?

 

Jako když se nic neděje

přesto mám v duši závěje,

nevnímám už věci jinak

nechce se mi ani zpívat.

 

Jen těžké nebe nad hlavou

je pro mé chmury potravou,

já byl na múze závislý

teď vymýšlím jen nesmysly?

 

Autor milda0043, 22.03.2019
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Karel Karamel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska se nevyhne bytosti,jako jste Vy, věřte mi :)

22.03.2019 13:44:55 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuju a věřím.

24.03.2019 19:21:46 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí