~Jsou krásní

~Jsou krásní

Anotace: ..............

~~~~~~~~~~

Vyprávěl mi o lukách
co se svěže zelenají
vyprávěl i o koních
kteří k vodě utíkají..
vítr jim hřívu natřásal
a z nebe slunce hřeje
kůň vesele si zařehtal
řeka podkovy mu myje..

Prý stačí břehu pošeptat
že k řece koně spěchají
a větve jívy nad vodou
svou hřívou lechtají...
pak celá jíva směje se
co stádo koní vidělo
jak za mostem koryto 
dvě řeky v jednu spojilo.

Koně ty už dávno 
ve stáji hřebelcují 
jablíčko jim chci dát
to koníci rádi mají...
a pohladit a poplácat
a každému říct 
...jsi skvělý...
jsi jednička
potom s ním na cvičišti
proběhne 2,3 kolečka.

A všichni jsou jako v ráji
nikam necválají...

~~~~~~~~~
koně
Autor Květka Š., 22.03.2019
Přečteno 202x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozplývám se,nádherné :-)

22.03.2019 18:43:20 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Děkuji.--:-)

22.03.2019 18:56:56 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí