prachová bouře dnešního večera

prachová bouře dnešního večera

Anotace: ...

Ve vlnkách kouře prach tichounce klouže až na mou tvář dosedne
jako starosti na hruď když usedají na hruď toho kdo dýchá s přesvědčením
že dýchá rád protože konečně ...se usmířil se životem...

Ano jsou už zakopané sekery
snad ty jizvy nikdy nezmizí
může to být plus může to být výhoda
porvat se s životem
na ostří nože na dřeň kostní
neúnavně si hájit
svobodu
sama před sebou
klečet a tlačit si kameny do kolenou
tulit se ke smrti
a bát se že na mě ti mrtví zapomenou
Autor Avola, 22.03.2019
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Nevratný obal, Vesmut, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí