♥~Už skoro,skoro

♥~Už skoro,skoro

Anotace: .........(:-)

~~~~~~~~~~ 

Konečně si paní Zima
svlékla ten svůj šat
zalíbily se jí barvy
snad je smí poznat,
líbí se ji třeba modrá
jarní barva modřence
taky žlutá z pampelišky
na jarní louce.

Sem tam ještě zavzdychá
a potom roní slzy
tak to přece nenechá
prý na jaro je brzy,
slunce to však rozpustilo
každou kopku sněhu
a přes modrou oblohu
dá radost,krásu,něhu.

Zima občas navštíví
to jaro plné poupat
ráda vločkám ukazuje
že dá se v květech houpat,
těm vločkám se hlava točí
dlouho je to nebaví
a jako kapky,kapky vody
spadnou dolů do trávy.

Zima ta se z dálky kouká
jak to těm holkám sluší
z každé vločky malá perla
zdobí i myším uši,
to se potom objevilo
ve všech módních listech
a každého udivilo
že myši mají úspěch...

~~~~~~~~~
už skoro
Autor Květka Š., 23.03.2019
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí