Prohra

Prohra

Anotace: ...zase jedna:-(

Zelenou zahradu sežehl plamen,
skončila modlitba, řekli už amen,
smlouvy se rozpadly na pouhý prach,
srdce mi probodl zákeřný vrah.

Princeznu ze zámku sežrala saň,
všichni mí vojáci ztratili zbraň,
nápisy na hrobech odstranil čas,
potulný cizinec rozdělil nás.

Houslisté zahráli poslední kus,
z nebe už odjíždí i Velký vůz,
vybledly kostry hrdinů z legend,
královnu přebral mi prachsprostý regent.
Autor Vincenc Gade, 18.03.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí