mám...

mám...

Anotace: ...

mám ústa na tvým čele
mám ruku na tvym nahym břiše
mám nehty pod tvou kůží zarytý
a na jazyku zas to známý klišé...

mám svý tělo ve tvym náručí
mám ho ve tvý posteli
mám hlavu na tvym rameni
ale mý myšlenky teď k němu letěly...
Autor Janis Joplin, 27.02.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi si ani nevšiml, žes odešla z jeho života - potichu, po špičkách.

28.02.2007 06:44:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí