♥~Květy jabloní

♥~Květy jabloní

Anotace: ***---***---***

~~~~~~~

Svatý Petr dnes asi
nemluví do počasí
na lidstvo, na celé Zemi
prý naštvali se tam na nebi.
Takže jaro i léto,podzim a zima
vymýšlejí jiné klíma
my ať chceme či nechceme
na vrtochy si zvykneme.
/ne,nezvykneme/
Ale proč nejenom květy jabloní
se pod tíhou sněhu uklání?
A ani růžím se nechce rozkvétat
musely by se zimou drkotat.
Tak jaro nemá vypadat
ten sníh nám měla zima dát
svatého Petra musíme zas prosit
že brzy chceme i trávu kosit.

V zimě si děláme koule z bambulí
když jednu slízneš,to nebolí.
Tak prosím,
příští rok nám to už nedělejte
bílé vánoce nám dopřejte
a deště tak akorát na zalití
jaro a léto samé kvítí.
~~~
A stěžovat si můžeme kde?
Na nádraží?
Tam ani starý vrátný
nám ale nebude moc platný.
Kdo ví.
Poví?

~~~~~~~
ani na jiných květech
takové jaro ne
..................
 
Autor Květka Š., 25.03.2019
Přečteno 202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí