Divoké květy

Divoké květy

Anotace: Každý máme uvnitř jiný květ ... :)

Ozdobím se květy jasmínu
Plnou náruč zelených lístků
Vždy někdo věří v naši nevinu
Pára pomalu proudí do mých pístů

Každý den karneval pořád nové masky
Má je jediná tak vzniká legenda
Na konto života načítám stále vyšší částky
Pořád nemám dost bezedná

Divoké květy v mých vlasech se vznášejí
Jak padající hvězdy svítí elektricky modře
Láska je má zbraň
A ano umím ji používat dobře

Divoký květ roste ve mně
Rozpaluje mé tělo
Jeho nektar se rozlévá do žil temně
Ale já vám přináším světlo
Které do tmy roztíná mé čelo
Autor Polux Troy, 27.03.2019
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: ARNOKULT, Marten, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí