♥~Módní listy

♥~Módní listy

Anotace: ......(*o*)......

~~~~~~~~~~~~~

Jaro si listuje v módních listech
aby ten jarní šat slavil úspěch
co bude nosit? Hned prozradím
šaty bude mít in,to dobře vím.

Sukně i halenka...světle zelené
modrými krokusy celé zdobené
na límeček slunce orseje přišije
každý tu krásu jaru moc přeje.

Poslední móda z kočiček klobouk
módní návrhář to ale vymňouk
jaro má klobouk ze zlatého deště
korále z rosy či z kapek deště.
/není déšť jako déšť/

Z vánku má šátek jak z hedvábí
převlékat se,to každé jaro baví
když zasvítí moc teplé sluníčko
z rozkvetlých třešní je paraplíčko.

Potom se nikdo nediví
když se pod tím paraplíčkem
nejen v máji a nejen ti dva políbí

~~~~~~~~
jaro
Autor Květka Š., 27.03.2019
Přečteno 175x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí