Pátek

Pátek

Anotace: jedna stařičká...

 

 

Ptáci sedí na stromě, vysoko nad spícími poli

Zazvonil budík a dost nesměle

musím zas vylízt z teplý postele

Zimo zlá, zimo, ať jsi pryč já nechci vstávat

 

Průvan mi hlavu provětrá

to když jsem vstoupil do metra

Velký vůz jede pomalu a skřípe

od zastávky k zastávce

Nákej divnej tenhle den, dyť to všichni znáte

 

Snad to tuší černý vrány

 co na stromy usedaj

přeháňky se předhánějí

 a já do práce musím jít

 Co se tváříš kysele...

 dyť je dneska pátek...

dyť je dneska pátek....

pátek...

Autor Timy1123, 28.03.2019
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí