♥~Chce se mu spát

♥~Chce se mu spát

Anotace: ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Chce se mu spát
 
Večerní den
si zatahuje roletu
...stmívá se...
je znavený chce se mu spát
měsíc ho pozdraví,popletu
a přeje ať si den
nechá něco pěkného zdát.
 
Kdybych byl mužem
povídá den,
můj sen je plný dívek a žen
být jako žena,dodává,
jsem jako máma starostlivá
své děti nespustím z očí,
není to blbé
když se kolem dětí jen točí?
A jako dítě
teď den se pousměje,
budu mít ve snu moji mámu
co pohádku poví,pohladí
a v náručí zahřeje.
 
Měsíc na nebi 
pak své hvězdy pozdraví
Velký vůz naloží láskou a klidem
a všechno vesmírem zaveze
na Zem,dobrým lidem.
Až se den vyspí
pomalu zase vytahuje roletu
za chvíli se slunce usměje
a nový den je tu…
 
Tak dobrý den i noc
...všem...
­__________
spánek

 

Autor Květka Š., 06.04.2019
Přečteno 182x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí