Ama Dablam

Ama Dablam

Anotace: अमा

Len raz sa dotknúť
náhrdelníka
z ľadových perál
na krk nastoknúť
si ho, logika
vie, že si prehral

späť z Ama Dablam
vrátiš sa živý
napoly iba
vystrieť k lákadlám
dotyk vábivý
skrz-naskrz chyba

bola, blud celý
ťaháš zo šije
korále chladné
to ťa zocelí
čo nezabije
ak ťa posadne

túžba po šperku
z pliec bieloskvúcich
sponad pŕs vnadných
ísť jednosmerku
prosieb vlajúcich
nahor z dohľadných

dolín s hrotmi stúp
zdolať matku zmien
nenávratných, lez
nevycieraj chrup
na vrchole stien..
z figúr hore bez

najpôvabnejšiu
bozkaj na viečka
privreté slastne
objím, uteš ju
nefoť tam véčka
a vráť sa šťastne
Autor Petbab, 07.04.2019
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí