Křídla

Křídla

Anotace: (2007)

pamatuješ si své létání?
ten pocit svistu bez hranic
jsi tam a hned všude

co cítíš na křídlech?
co cítíš na křídlech, když mě čteš?

nevíš-li, co je zakutáno, přemýšlej
o pravdě vprostřed žádného času
pravdě vprostřed toho, co jsi

tady máš vše, co chceš
právě tady, právě teď, rozevřená křídla

slova jen trochu dloubnou
ale vědomí beze slov
vědomí beze slov
je klíč
Autor danielsoft, 09.04.2019
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Polux Troy, vlnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To ticho za slovy ti napoví :-)

09.04.2019 13:17:37 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí