Přání

Přání

Anotace: ...pro Markétku

Dívkou svéráznou jsi byla

jedlas jen málo

a hlavně

čistou vodu pila

 

Mělas vždy vyhraněnou módu

štíhlou postavu

a tmavou kštici k tomu

 

Kde život fackoval

Tys stála čelem

a přijímala rány

 

A často boj to byl

Tebou

však neprohraný

 

Tys žena

co zažila

 více než řada jiných

 

jizvy jsi foukala

a odháněla splíny

 

Za dobré činy

bys měla dostat

řád i zlatý

 

hedvábné šaty, šperky

a prince

co lásku vyznává Ti

 

A tak to v pohádkách fakt bývá

však v realitě dní

se někde stala chyba

 

že dobro-tak trochu schovává se

 

A tak Ti píšu aspoň tuto báseň

je o Tobě

a v ní povídá se...

 

žes byla

a

JSI

vyjímečná žena

 

a já Ti přeji

by do života Tvého

vešla šťastná změna

Autor JSJ, 11.04.2019
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, yarek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné od srdce přání ST :-))

12.04.2019 06:20:30 | Iva Husárková

děkuji Ivi

12.04.2019 08:47:00 | JSJ

:-))

12.04.2019 09:06:24 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí