♥~To nikoho nenapadlo?

♥~To nikoho nenapadlo?

Anotace: ♥ ♥ ♥

~~~~~~~~~

Loukou letí zpráva jistá
u broučků se něco chystá
starý čmelák bručí brum
oni asi staví dům...
prý si nosí co je třeba
mech,jehličí,kousek dřeva
donesli i suchou trávu
do kuchyňky na podlahu.

A jednu sirku přelomenou
kdysi dávnou vypálenou
a mají i lístek z vlaku
tím pokryjí třeba střechu...
ten nejmenší brouček nese
to co našel na pasece
modrý zvonek ulomený
co s ním?To prý zatím neví.

Ze zvonku je umyvadlo
to nikoho nenapadlo?
V ranní rose se tam myli
každý brouček...velký,malý...
spolu se pak stěhovali
májku na střechu si dali
a tím stavbu ukončili
šťávou z květů „dům“ zapili.

~~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 11.04.2019
Přečteno 167x
Tipy 4
Poslední tipující: Polux Troy, Iva Husárková, yarek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí