~To přece nevadí vrátit čas do mládí

~To přece nevadí vrátit čas do mládí

Anotace: ---(:-)---

~~~~~~~~
Roky všem běží no co už s tím
nohy neslouží já dobře vím
teď hlavou běží vzpomínky z mládí
trochu si vrátit čas  přece nevadí

co třeba taneční a také lásky
procházky půlnoční máminy vrásky
někdy to zpravila kytička fialek
a já si myslela pro mámy jako lék

potom šel život tak jak měl asi jít
radosti,starosti
a někdy se i v slzičkách třeba topit
s tím ale nikdo už nic nenadělá
tak aspoň ve stáří já smát se chtěla

i když něco zabolí a na něco zapomenu
půjdu klidně o holi tam za roh na zmrzlinu
sednu si na zahrádce pod slunečníkem
a posílám jahodový pozdrav
ano prosím...vám všem

~~~~~~~~
pozdrav
Autor Květka Š., 13.04.2019
Přečteno 170x
Tipy 3
Poslední tipující: Polux Troy, vlnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zrovna jím jahody-ovšem nedozráté a z obchoďáku....chi chi...

14.04.2019 13:17:45 | Frr

To jak bereš život a tvůj životní optimismus se mi moc líbí :-)

13.04.2019 13:42:30 | vlnka

:-)...děkuji moc...

13.04.2019 13:48:59 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí