♥~Ona...vidí ho vidí

♥~Ona...vidí ho vidí

Anotace: ===(°♥°)===

 
~~~~~~~~~
Ona...
sama se v noci
sama se asi moc bojí
hlavu si do dlaní schovala
s hvězdou na nebi 
ráda se spojí
svého milého dlouho hledala...
vidí ho vidí
jak cestou kráčí
trochu se bojí že zabloudí
poprosí hvězdu ať cestu značí
potom se hvězdě něčím odmění... 
 
blíží se svítání hvězda zhasíná
obloha sluncem 
už zazářila...
konec je spánku ona se usměje
na toho mládence
kterého vedle sebe uviděla...
vyskočí z postele myje si líce
potom si zoubky vyčistila
pastou s vůní jahod
takovou má ráda
a svého milého honem políbila...
 
ty jsi má láska jsi moje jahůdka
já musím odejít
tím skončí pohádka jahodová...
 
~~~~~~~~~~~~
sama

 

Autor Květka Š., 15.04.2019
Přečteno 193x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí