Dogma

Dogma

Anotace: Někdo už to řekl, hodně podobně napsal a stejně je to pořád stejné dokola. Stejně ale nejít do srdečních záležitostí naplno je jako jít do hospody a nepít - člověk tam je, ale efekt se nedostaví.

Toulám se životem, jako koule v kulečníku
od kraje ke kraji, neřízeně, s bolestí na hrudníku
Chaotický pohyb láskové teorie trojúhelníku
přicházejí rány a kopance do konečníku.
Jako zvíře na pokusech, sbírám špatné zkušenosti
abych špatné vlivy, držel v bezpečné vzdálenosti
Milion pokusů milion chyb
teď už by mělo jíti snad všechno líp
Došel jsem do fáze kdy už jsem odborník,
neboď jsem se dopustil všecdh možných chyb
Jedno však neumím, být chladný a posoudit vše jen rozumem
zas a znova jsem zmatený, mocným emočním přísunem
Srdce je zmatkař a vždy a znovu jenom jančí
rozum je ten co radit umí
copak ale může něco říci
když srdci nerozumí?
Autor petrzal, 16.04.2019
Přečteno 165x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí