Vzpomínky

Vzpomínky

Šedé brzké odpoledne
Plné smutných zpráv
 
Staré MHD třesoucí se
Po rozbité cestě
 
Malý ostrůvek zeleně
Se smutným ptactvem
 
Záchytný bod
K ukrytí sebe sama
 
Komoušské dvojdomky, železářství a benzíny
V nich se ukrýt
 
Na konci cesty
Starý zámek ve spáleném městě u řeky
Autor Disspraktik, 17.04.2019
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ŠPINAVÝ JE RUDÝCH RÁJ.

17.04.2019 19:11:41 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí