Vyslýchal mě chlap, který ani nevěděl, že za ubití lásky je doživotí

Vyslýchal mě chlap, který ani nevěděl, že za ubití lásky je doživotí

.
Možná je to myšlenka
každého kdo prošel okolo dveří
s vizitkou "postranní šepot" a
měl vůli nakouknout
My ostatní jsme zchřadli
Tlampače ohlašovaly čas vstání
Konání prázdna
Hltání stravy
Styku
na černém víku černá tlama
Dneska jsi poprvé sama
já zase nepřijdu
-- dokud si oči nepřivyknou

Kdyby bylo důležité to
co si nedovedu představit
tmu bych zaměnil za lásku
a tu pak škrtil
spořivkou
--
PLASTOVÝ UKAZATELE
do středu samoty
To stvoření se nebránilo
Jste jmenovaný ?
.
.
Autor Now, 19.04.2019
Přečteno 180x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro všechny co někdy byli na stanici.
Díky.

20.04.2019 01:52:49 | Now

Ta předposlední je pro mě ex Perla! Krásné verše a u tebe standardem.

19.04.2019 13:31:01 | šerý

dokud si duše nepřivykne...

19.04.2019 10:40:54 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí