Tvá žena

Tvá žena

Teď jsi
Právě s ní..
Zda li jí tvé oči pohladí..
Zda li máš to bušení...
jak při chtivém vlčení..
Kolik je něhy v lidském žití..
Kde jsou ty lásky co tě chytí..
Kde je to, co milovalo..
Každou noc tělo hřálo..
Teď jsi právě s ní..
S královnou času

v právoplatném manželství
Autor Liduška, 20.04.2019
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí