♥~Pohladit po tváři

♥~Pohladit po tváři

Anotace: ;;;;;;;;;;;;;;;;

~~~~~~~~
Po kraji se dnešní den
jarně probudil
aby nebyl obyčejný
slunečně se zahalil...
bílá modrá červená
to je prý módní hit
a trochu žluté do zelené
to musí všechny potěšit...

/pampelišky jak sluníčka/
/pak sedmitečné a tečka/

stromy už se zelenají
jako v novém kabátě
a květ bílé sedmikrásky
zastrčený mám v klopě...
a někdy slunce hledáme 
to když ho skryje mrak
na paprsky počkáme
pak budeme se smát...

duben květen a tak dál
sem tam slunce,lijáky
to má každý přece rád
i zmrzlinu a deštníky...
deště my se nebojíme
do sudů ho nachytáme
prý nikomu nevadí
když při suchém počasí
záhonky nám pohladí...

A kdyby to i vadilo
no co by se tím změnilo?

~~~~~~~~
Autor Květka Š., 23.04.2019
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Tvbm, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Křehce něžné a líbezné.

23.04.2019 13:30:57 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí