♥ ~Ona je (:-()

♥ ~Ona je (:-()

Anotace: *~*~*~*(:-()*~*~*~*

Ona je (:-()

*~*~*~*

 Ona je smutná jako „básnička“

 slzy ji padají zpod víčka

 a na papír kde si psala

 slzenka další slovo rozmazala.

 A vedle druhá slza padá

 on nemá rád? Ona nemá ráda?

 A slovo láska je rozmazané

 slovo ještě nedopsané.

 

Ty flíčky na papíře

 jsou kaňky od malíře

 mezi ně červený udělá nos

 okolo černé peří a je tu kos.

 Stala se chyba,kos nemá nos

 zobák má červený a chodí bos

 a potom písničku zanotuje

 ona si říká,dobře mu je.

 

Pak kosici kos lásku vyznal

 a její smutek někam zahnal,

 ona si s kosem o lásce pěje

 na všechny kolem se usměje.

 Smutná už není jak „básnička“

 pro ni teď zazněla i písnička

 co pod oknem jak Romeo pěl

 tam ten kluk od vedle

 co rád ji měl…

 ♥

 ♥..♥

***

Autor Květka Š., 26.04.2019
Přečteno 173x
Tipy 1
Poslední tipující: BaZiNgA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí