♥~Tak dobrý den...

♥~Tak dobrý den...

Anotace: ~~~~~~(:-)~~~~~

~Tak dobrý den i noc~
~~~~~~~~~~~
...stmívá se...
a  večerní den
pomalu zatahuje roletu 
je znavený a chce se  mu spát
měsíc ho pozdraví,popletu
a přeje ať si den nechá 
něco pěkného zdát.
 
 Kdybych byl mužem...
 to povídá den
 můj sen je plný dívek a žen
 být jako žena,dodává,
 jsem asi jako máma starostlivá
 a své děti nespustím z očí...
 není to blbé
 když se kolem dětí máma jen točí?
 A být jako to dítě
 teď den se pousměje,
 budu mít ve snu asi svoji mámu
 co pohádku poví a pohladí
 a v náručí zahřeje./Nevadí?/
 
 Měsíc na nebi hvězdy pozdraví
 Velký vůz naloží láskou a klidem
 a všechno vesmírem zaveze
 ke všem dobrým lidem.
 A až se den vyspí
 pomalu zase vytahuje roletu
 za chvíli se slunce usměje
 a nový den je tu…
 
Tak dobrou noc i dobrý den
 
~~~~~~~~~~~~
den noc

 

Autor Květka Š., 27.04.2019
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí