♥~Nesedávej v koutě

♥~Nesedávej v koutě

Anotace: ~~~*~~~

 
~~~*~~~

Láska
je něžná jak květu poupě
tak holka,
nesedávej v koutě,
láska je to,co chybět nemá
nebuď k ní stále hluchá a němá.

Vyslechni konečně toho mladíka
že se mu líbíš,
zbytečně neříká
chtěl by tě čím dál tím víc.
Neposílej ho,prosím,zase do Prčic.

Já ho nikam nebudu posílat
teď si s ním budu chvilku povídat,
tu kytku už mi konečně dal
na pochod do Prčic sám mě pozval.

Tak jsme ten pochod zkusili
i když jsme se tomu oba zasmáli,
už víckrát nepůjdu do Prčic
s láskou to nemělo nic,nic,nic.
Vůbec nic.

Jako to poupě je láska něžná
odřené nožky z pochodu nezná.
Raději si s láskou lehnout do peřin
na lásku z „Prčic“ už nevěřím.
~~~
~~~*~~~
drží se
Autor Květka Š., 29.04.2019
Přečteno 188x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí