Všednost slova anděla...

Všednost slova anděla...

Nehledám...ale všednost má křidla anděla

kde začíná věta nesmělá....

kdo pravdu k polibku si žádá

ozvěna do propasti padá ...

 

Je tolik sluncí,když temné vraky

Hledajíc naději,a mraky

Líně si plují svědomím ticha

kde obelstít se nechá...

 

Ukaž svou krásu

jenž poznám po hlasu

sny se na atomy rozloží

a dál do tebe běží....

 

Píšeme lži,nebo doteky

Nenajdou víc než povzdechy

hlídám tu tvář v polibku strachu

co měníc se z prachu

 

Kdo probudí tu šanci co nechá

bloudit,věčnosti z ticha

jen ještě se z krásy měnila

ale všednost jsou slova anděla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.05.2019
Přečteno 160x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí