Obličej

Obličej

Anotace: jen tak mě napadlo, že i takto se dá popsat ženská krása

Ze skály trčí výčnělek,
hrubý, špičatý,
ale na pohled přesto příjemný.

Pod ním dvě půvabné červené čáry,
synonyma smyslnosti,
když se jich něžně dotýkám,
gravitace na mě ztrácí působnosti.

A dvě modře kvetoucí pomněnky,
vyrostly ve stejnou chvíli,
jako toto celé údolí,
zavírají svá poupata vždy okamžik před setměním.

Potom jen slunéčkovou hřívou,
zakryješ tuto pohádkovou scenérii
a vydáš se na cestu sněním.
Autor honnnzik, 28.02.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí