Černá myšlenka

Černá myšlenka

Anotace: Nějak se toho nemůžu zase zbavit a všechno je špatně

Někdy je to sladké až se to lepí na ruce
někdy to chladne a chybí zas teplo náruče
Nahoru a dolů střídá se jako noc a den
jako slunce východ s jeho západem
Tohle snad zvládneme a do krásna přečkáme
jestli to cítíme a ne jen že si to říkáme
Jsem zrovna dole a nejdou mi teplá slova
loutka s jehlami v těle, taková papírová
Jako bych v bublině unavený stál
a z dálky vše okolo jen sledoval
Nevidím světlo, jen ve tmě marně tápu
ve snaze zbavit se té příšery drápů.
Autor petrzal, 02.05.2019
Přečteno 181x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí