♥~Stonoh...

♥~Stonoh...

Anotace: ~~~~(*o*)

~~~~~~~~~
Stonoh potkal stonožku
šláp ji přitom na nožku
au,ona pláče toto bolí
musím zajít k doktorovi.

Pan doktor se asi zhrozil
která to je,potom prosil
stonožka teď přemýšlela
která že to nožka byla?

První levá nebo pravá?
Pak si řekne,já jsem kráva
šlápl mi na jinou nožku
na ní zašpinil ponožku.

Proč jsem všechny vyprala?
Zase jsem to pos---tralala
ten můj stonoh,bambulička
řekl promiň...mlask,hubička.

Spolu si pak povídali
nožky v trávě spočítali
stonožku nic nezabolí
nechodí už k doktorovi... 

~~~~~~~
***
Autor Květka Š., 02.05.2019
Přečteno 154x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí