Nedôverujem

Nedôverujem

Nie, nedôverujem viac ľudom,
mám z nich strach.
Ublížia, odstrčia, nechajú v najhoršom,
otočia sa chrbtom.
Nepomôžu, keď krvácam,
naháňajú strach,
ovládať chcú.
Dôveru vkladám len do večnosti,
ktorá ma môže zachrániť aj z tmy.
Najradčej by som sa hneď rozplynula a už viac na zemskom povrchu nebola.
Autor Ally, 04.05.2019
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí