Strach sa strachom nelieči

Strach sa strachom nelieči

Čakám, kým ľudia pochopia, že tam kde je už v duši jazva nepomáha trest a výstraha.

Strach sa strachom nelieči.

Kde je bolesť strach, tam sa má dať obklad.

Vtedy keď duša krváca, pohladenie pomáha.

Keď duša narieka, nepomôže krik či zastrašenie. Vtedy je potrebné povzbudenie a pochopenie.

Ako to, že to toľkí nechápu?

Nečudo, že zranení naďalej ešte viac krvácajú.

A to dovtedy, kým nenájdu čo v hĺbke hľadajú.

Prosím pochopme to konečne, nech toľkí nezažívajú len súženie.

Majme aspoň kúsok citu pre iných a prijatie, pochopenie.

Aby sa nestávalo tak často trpiacich nešťastné a zúfalé ukončenie.

 
 
 
 
Autor Ally, 05.05.2019
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí