cesta

cesta

monotónní šmouha
zeď proti naději
bezútěšně dlouhá
jet stále rychleji

nehynoucí víra
vše není ztracené 
v nekonečnu škvíra
noc ráno dožene

zapomenu srdce
krev dusí naději
vyzvánění smrtce
snad přijde později

rozhoupané zvony
dnes srdce neztratí
odeznělé tóny
zpět nikdo nevrátí

 

https://kvaj.blogspot.com

Autor kvaj, 07.05.2019
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí